MHP'den Vefa Örneği

MHP

Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale İl Başkanlığı tarafından geçmiş dönemlerde il başkanlığı görevinde bulunanlar için tören düzenlendi. Parti binasında düzenlenen törende eski il başkanlarına geçen emeklerinden dolayı teşekkür plaket takdim edildi. İl B

MHP KIRIKKALE’DE BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRDİ. ESKİ İL BAŞKANLARI VE YÖNETİCİLERİNİ BİR ARAYA GETİRDİ.

MHP’den Vefa Örneği

Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale İl Başkanlığı tarafından geçmiş dönemlerde il başkanlığı görevinde bulunanlar için tören düzenlendi. Parti binasında düzenlenen törende eski il başkanlarına geçen emeklerinden dolayı teşekkür plaket takdim edildi. İl Başkanlığının bu jesti eski il başkanları tarafından takdirle karşılandı.

MUTLAKA BAŞARILI OLACAĞIZ

Geçmiş yılarda Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı görevinde bulunanlara teşekkür plaketi takdim edildi. İl Başkanlığı tarafından bugüne kadar gelmiş geçmiş vefat eden ve hayatta bulunan il başkanları ile yakınlarını onurlandırmak adına düzenlenen törene tüm yöneticiler ve partililer katıldı. Törende İsmet Ergani, Kemal Çetiner, Selahattin Salar, Ahmet Peköz, Harun Yüksel, İpek Özkan, Turan Zeki, Köksal Tonga ve Arif Nugay törene davet edildi. Parti binasında düzenlenen törende geçmişte başkanlık görevinde emeği geçenlere plaket takdim edildi. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği törende, yerel seçimlerde büyük başarı gösterecekleri belirtildi.

HEP BİRLİKTE ÇALIŞMALIYIZ

Yıllardır şerefli mazisi olan MHP’nin mensubu olmaktan dolayı onur ve gurur duyduklarını belirten İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer, “1989 yılında Kırıkkale’nin il oluşu nedeniyle ilk merhum İsmet Ergani ile başlayan başkanlarımızı bu programı düzenleyerek bir vefa örneği göstermek istedik. Geçmişi ile geleceği ile MHP, bundan sonra da daha güçlü, daha kuvvetli bir şekilde devam edecektir. Cenab-ı Allah camilerde ezanlarımızı, gökyüzünde al bayrağımızı eksik etmesin. Ülkücü hareketin, birliği ve diriliği için birbirimize daha kuvvetli bağlanmalıyız” dedi.

ELİMİZDEN GELİNİN EN İYİSİNİ YAPACAĞIZ

2014 yılında yapılacak olan yerel seçimlerinde Mart ayından bu tarafa aday adayı süreci ile birlikte çalışmaya başladıklarını belirten Göçer, “Amacımız Kırıkkale’de MHP’nin yeniden ayaklanması, yeniden seçimi kazanmasıdır. Daha iyi bir hizmet etmek için MHP olarak vatandaşımıza en iyi hizmeti sunacağız. Burada elbette hepimize çeşitli görevler düşüyor, daha çok çalışarak seçimlerde başarı sağlamalıyız. 2015 yılında Milletvekilliği seçimlerinde de başarı göstermeliyiz” şeklinde konuştu.



CAFER DURU
24.09.2013 22:05:21
HERKESE MESAJ ÇEKEREK PARTİDE PLAKET TÖRENİ VAR DİYE İLAN ETTİNİZ,HEPİNİZ 50 KİŞİ BİLE YOKSUNUZ.KİMİNİ DÖVDÜNÜZ,KİMİNE SÖVDÜNÜZ.ŞİMDİDE İNSANLAR SEÇİM AĞZINDA SİZİ YALNIZ BIRAKARAK SÖVÜYOR.İNŞALLAH ANLAMA KABİLİYETİNİZ VARDIR.BIRAKIN O GÖREVİ PARTİ ELDEN GİDİYOR.

davut
25.09.2013 17:30:58
Kaba söz, incitici ifadeler ve hakaret içeren yorumlarınız yayınlanmamaktadır(EDİTÖR).

1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız